Home Barnens Mallorca Marineland

Marineland

by Editor
Delfiner Marineland Mallorca

De lite mindre barnens absoluta favorit. Litet, men naggande gott, skulle ett omdöme om Marineland bli. För det är inte utan att djurparkens area känns tämligen futtig när man ser det utifrån. Och det är inte något särskilt stort område som bildar den välkända djurparken. Men innanför portarna är det en välskött och väl fungerande anläggning som bjuder besökarna fina upplevelser.

Delfiner, sjölejon och sälar upphör aldrig att imponera på åskådarna. Inte minst barnen tappar hakan när delfinerna utför sina tricks.
Marineland som invigdes för snart 50 år sedan är en välbesökt djurpark strax väster om Palma. Här finner du delfiner som gör häpnadsväckande trick, papegojor som räknar, kör motorcyckel, spelar piano och mycket mera i samma genre.
Att Marineland har fina shower är inget att orda om. De har vissa år tilldelats ett pris för världens bästa vattenshow. Men Marineland är inte bara en djurpark, här finns massor av spännande lekplatser, minitåg och bollhav för de mindre i familjen.
För de lite äldre finns en mycket uppskattad pärldykning där man kan välja ett ostron som garanterat innehåller en odlad pärla.
Alldeles intill Marineland ligger stranden där man kan bada och svalka av sig om det blir för varmt, tänk bara på att se till att ni får en stämpel innan ni går ut så att vakterna släpper in er igen.
Att tänka på är att under högsäsongen kan det vara väldigt trångt här vilket kan förta en hel del av upplevelsen.

ÖPPETTIDER

  • Alla dagar
    9:30 - 18:00
    Från 30 mars till 31 oktober.

You may also like